top of page
Zoeken
  • esemanuel0

Leer-werkgemeenschappen - inzichten en cijfers

Bijgewerkt op: 3 mei 2022

Begin september 2021 zijn wij, Ellis Emanuel, Jessie Koen, Roy Sijbom en Matthijs Baas, van start gegaan met een onderzoeksproject gericht op drijfveren voor een leven lang ontwikkelen. Middels een vragenlijst verzamelden wij vanaf eind oktober 2021 relevante informatie die wij nu graag met u delen.


Wij waren onder andere benieuwd naar beweegredenen om wel of niet deel te nemen aan mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen; in het bijzonder in leer-werkgemeenschappen (bv. learning communities, living lab, etc.). Leer-werkgemeenschappen zijn groepen waarin mensen uit verschillende organisaties samenkomen om van én met elkaar te leren.


Ook vroegen wij respondenten of zij en/of hun organisatie deel uitmaken (of hebben uitgemaakt) van een dergelijke gemeenschap en wat de ervaringen van deelname zijn/waren. Deze inzichten vormen een belangrijke basis om leer-werk initiatieven te laten aansluiten bij de ontwikkel-behoeften van werknemers.


Wij gaan in de nabije toekomst meer onderzoek doen omtrent drijfveren voor een leven lang ontwikkelen. Daarvoor hebben we ook meer informatie nodig. Bent u geïnteresseerd in of wilt u meedoen aan ons onderzoek? Laat dan hier uw naam en e-mailadres achter. Dan nemen wij binnenkort contact met u op.


231 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page