top of page

Over ons

dr. Jessie Koen

projectleider & onderzoeker

Jessie Koen is oprichter van het expertisecentrum voor de toekomst van werk & werkzekerheid. Zij werkt als onderzoeker "Future of Work" bij TNO en is tevens verbonden aan de vakgroep Arbeids- & Organisatiepsychologie aan Universiteit van Amsterdam, waar zij cum laude promoveerde op de rol van employability bij het vinden van werk. Jessie onderzoekt hoe mensen, organisaties en de maatschappij kunnen omgaan met de veranderende arbeidsmarkt. Jessie publiceert haar onderzoek in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en heeft meerdere prijzen en subsidies ontvangen.

020 - 525 64 44

  • Twitter
  • LinkedIn

dr. Maarten van Bezouw

onderzoeker

Maarten van Bezouw werkt aan de Universiteit van Amsterdam als postdoctoraal onderzoeker binnen het project “Proactiviteit voor Werkzekerheid”. Zijn onderzoeksinteresse ligt bij de sociaalpsychologische redenen dat sommige mensen actief proberen om ongelijkheid of maatschappelijke problemen aan te pakken terwijl anderen juist inactief blijven. Zijn promotieonderzoek richtte zich op rationalisaties van maatschappelijke problemen waardoor mensen politiek inactief blijven. In het huidige project kijkt hij naar de dynamiek van werkonzekerheid.

020 - 525 64 44

  • Twitter
  • LinkedIn
fotoshootexpertisecentrumwerkzekerheidEDF-11.jpg

dr. Roy Sijbom

projectleider & onderzoeker

020 - 525 64 44

  • Twitter
  • LinkedIn

Roy Sijbom is werkzaam als Assistant Professor bij de vakgroep Arbeids- & Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Roy doet onderzoek naar leermotivatie, leerklimaat en leiderschap. Hij onderzoekt onder andere hoe organisaties hun medewerkers kunnen motiveren om zich te blijven ontwikkelen. Actuele kennis en vaardigheden zorgen er namelijk voor dat organisaties beter voorbereid zijn op de toekomst. Zijn werk is gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en heeft meerdere erkenningen en subsidies ontvangen.

04, Sijbom, Roy, FMG.jpg
fotoshootexpertisecentrumwerkzekerheidEDF-28_edited.jpg

drs. Judith Langerak

promovendus

Judith Langerak behaalde in 2014 cum laude haar bachelor arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en haar master in Organisaties, Verandering, en Management bij de Utrechtse School van Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (USBO). Zij heeft o.a. gewerkt als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Sociale Zaken en data analist bij NCOI Opleidingen. Momenteel werkt Judith als promovenda aan de Universiteit van Amsterdam, onder begeleiding van dr. Jessie Koen en prof. dr. Edwin van Hooft, met als doel de werkzekerheid van werkenden te verbeteren.

020 - 525 64 44

  • LinkedIn
Afbeelding M Baas.png

dr. Matthijs Baas

onderzoeker

020 - 525 64 44

  • LinkedIn

Matthijs Baas is als onderzoeker betrokken binnen het project "Een leven lang leren." Hij is verbonden aan de vakgroep Arbeids- & Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2010 cum laude promoveerde op de rol van stemming en motivatie bij creativiteit. Matthijs onderzoekt hoe creativiteit en innovatie vorm krijgen bij individuen, teams en organisaties. Matthijs publiceert zijn onderzoek in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en heeft meerdere prijzen en subsidies ontvangen.

drs. Ellis Emanuel

promovendus

020 - 525 64 44

  • LinkedIn

Ellis Emanuel rondde in 2018 de bachelor Bèta-Gamma af aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen deze bachelor koos zij voor de onderzoeksrichting van de opleiding Psychologie: Brein en Cognitie. In 2019 behaalde zij aan de UvA de master Brain and Cognition in Society. Momenteel werkt Ellis als promovenda aan de UvA, onder begeleiding van dr. Matthijs Baas, dr. Jessie Koen en dr. Roy Sijbom. Haar promotieonderzoek richt zich op leren en leven lang ontwikkelen en heeft als doel mensen en organisaties te stimuleren zich te blijven ontwikkelen; in het bijzonder in leer-werkgemeenschappen.

IMG_3563 (1).JPG

drs. Malte Steinhoff

onderzoeker

088 - 866 12 93

  • LinkedIn

Malte Steinhoff is onderzoeker bij TNO bij het team “Future of Work” en heeft een achtergrond in Sociale & Organisatie Psychologie. Daarnaast doet Malte promotieonderzoek bij het Amsterdam UMC naar werk-gerelateerde mentale gezondheidsproblemen van jonge werkenden. Malte’s drijfveer is een bijdrage te leveren aan de toekomst van werk, waarin individuen in staat worden gesteld om gezond en productief te werken. Dat doet hij met een focus op werkomstandigheden die ervoor zorgen dat mentale problemen van werkenden kunnen worden voorkomen.

bottom of page