top of page

DE TOEKOMST VAN WERK & WERKZEKERHEID

Ons werk verandert. Hoe de arbeidsmarkt en het werk eruit zal zien over 10 jaar, weet niemand. Toch is het mogelijk om je voor te bereiden op de toekomst, bijvoorbeeld door zelf meer werkzekerheid te creëren of door een leven lang te ontwikkelen.

 

Op deze site vind je evidence-based informatie, tips en (wetenschappelijk) onderzoek over de toekomst van werk en werkzekerheid.

Expertisecentra

In de arbeidsmarkt van de toekomst zal werkzekerheid op een nieuwe manier moeten worden vormgegeven. Het expertisecentrum voor de toekomst van werkzekerheid is gespecialiseerd in het vinden en onderzoeken van nieuwe vormen van werkzekerheid.

De (toekomstige) veranderingen in ons werk vereisen dat we blijven leren en ontwikkelen gedurende het werkende leven. Het expertisecentrum voor Leven Lang Ontwikkelen onderzoekt manieren waarop mensen en organisaties dat op een effectieve manier kunnen bereiken.

Video's

OVER DEZE WEBSITE

Deze website is een initiatief van wetenschappers die verbonden zijn aan TNO en aan de Universiteit van Amsterdam. Zij willen het wetenschappelijk onderzoek naar de toekomst van werk en werkzekerheid delen, vertalen, en op verschillende manieren communiceren naar een groter publiek. Daarmee hopen zij de arbeidsmarkt en alle mensen die daaraan (willen) bijdragen op een evidence-based manier toekomstbestendig te maken. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door TNO, de UvA, de Goldschmeding Foundation, Instituut Gak en NWO. 

TNO_ifl_zwart.png
UvA_edited_edited.png
GF_logo_RGB_klein.png
ig-pos-fc-300x115.png
NWO.jpg
bottom of page